Overwinteren in Turkije? Da’s een goed idee!

Met de hoge gasprijzen in Nederland wordt overwinteren in een warmer land steeds aantrekkelijker. Waar kun je het beste overwinteren in Turkije?

Temperatuur in de winter

De temperatuur in de maanden januari en februari liggen gemiddeld in Turkije tussen de 10 en 20 graden. Vooral de temperaturen aan de Turkse Riviera zijn aangenaam, en liggen tussen de 15 en 20 graden.

Waar naartoe?

Als het gaat om temperatuur en voorzieningen is de Turkse Riviera een goede uitvalsbasis. Omdat Turkije nog niet erg bekend is als land om te overwinteren zijn er goedkope mogelijkheden in zowel hotels als vakantiehuizen. Elk soort accommodatie heeft zijn eigen voor- en nadelen en het is aan u om hieruit te kiezen. Bij hotels zijn er ook in de winter all inclusive mogelijkheden. Maar sommige hotels verlenen deze service alleen in het hoogseizoen. Net als bij een vakantiewoning dient u dus gebruik te maken van restaurants en supermarkten.

Mensen die het doen!

Houdt u van golf? Dan is Belek een mooie plaats om in de wintermaanden te golfen. Deze stad telt 11 golfbanen in allerlei gradaties van moeilijkheid.

Maar ook de steden Alanya en Antalya bieden genoeg amusement tijdens de wintermaanden,

Wat kost dat?

Omdat Turkije nog niet erg bekend is als land om te overwinteren zijn er goedkope mogelijkheden in zowel hotels als vakantiehuizen. Elk soort accommodatie heeft zijn eigen voor- en nadelen en het is aan u om hieruit te kiezen. Bij hotels zijn er ook in de winter all inclusive mogelijkheden. Dit is echter niet vanzelfsprekend. Het is aan te raden om hier bewust op te letten bij het boeken.

15 dagen Turkije deals