Limak Limra - Kemer

Last minute aanbieding naar Kemer

8 dagen all inclusive vanaf € 364,-

Deze week hebben wij een complete reis naar het luxe Hotel Limak Limra in Kemer.

Hotel Limak Limra

Bij het luxe Hotel Limak Limra ligt het goudgele kiezelstrand pal voor de deur. Al wandelend door de schitterende groene tuin kun je hier dus al snel je handdoek op één van de ligbedjes neerleggen en een duik nemen in de helderblauwe zee.

Hoewel het hotel groots opgezet is, is hier altijd wel een rustig plekje om te relaxen. In de tuin, met onder andere palm- en sinaasappelbomen, zijn talloze schaduwrijke plekjes te vinden. Maar er is natuurlijk ook genoeg plek om een lekker kleurtje op te doen in de zon. Bijvoorbeeld aan één van de zwembaden, waar je meerdere leuke glijbanen kunt vinden, voor jong en oud. Het hotel heeft meerdere restaurants.

Kemer

Kemer is een plaats omringd door het groen en blauw van het Taurus gebergte en de zee. De stad ligt ten zuiden van Antalya aan de Middellandse zee. De laatste jaren is Kemer uitgegroeid tot een publiekstrekker aan de Turkse Riviera.           

Boek deze reis!