De mooiste aquaparken van Turkije

Bent u op zoek naar vermaak en waterpret voor jong en oud, dan is Turkije de ultieme plek. Dankzij het lekkere klimaat en het grote aanbod van waterparken is hier aanbod genoeg. In deze blog maken wij een top 5.

  1. Aqua Fantasy Aquapark Resort & Spa – Dit is één van de grootste aquaparken in Turkije, gelegen in de badplaats Izmir. Het beschikt over meer dan 40 attracties, waaronder glijbanen, golfbanen, kinderbaden en zwembaden met golven.
  1. Sirene Belek Hotel – Dit luxe hotel in Belek biedt een prachtig aquapark, waaronder glijbanen, golfslagbaden, kinderbaden en een aangename lagune.
  1. Adaland Aquapark – Dit is een van de meest populaire aquaparken in Turkije en beschikt over meer dan 40 attracties, waaronder glijbanen, zwembaden met golven en kinderbaden.
  1. Sealanya – Dit aquapark, gelegen in Alanya, is gericht op families en biedt talloze glijbanen, zwembaden, golfslagbaden en kinderbaden.
  1. Troy Aqua & Dolphinarium – Dit aquapark biedt niet alleen glijbanen en zwembaden, maar ook de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen en andere mariene dieren.

Dit is slechts een kleine selectie van de vele prachtige aquaparken in Turkije. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget, kunt u de juiste keuze maken voor uw volgende aquapark-avontuur in Turkije.

Aqua Fantasy Aquapark Resort & Spa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *