Vanaf prijs p.p.  1.248

Lycische Kust

Pasabey

Vanaf prijs p.p.  618

Lycische Kust

Casa Blanca

Vanaf prijs p.p.  1.006
Vanaf prijs p.p.  1.491

Lycische Kust

Perdikia Hill

Vanaf prijs p.p.  628

Lycische Kust

Grand Ideal Premium

Vanaf prijs p.p.  1.020
Vanaf prijs p.p.  974
Vanaf prijs p.p.  815

Lycische Kust

Pasa Bey

Vanaf prijs p.p.  851

Icmeler

Mirage World

Vanaf prijs p.p.  839
Vanaf prijs p.p.  1.403

Icmeler

Marti Resort

Vanaf prijs p.p.  1.204

Zonvakanties naar de Lycische Kust

Vakanties naar de Lycische kust in Turkije zijn een droom voor liefhebbers van natuur, cultuur en avontuur. Deze prachtige kuststrook ligt aan de Egeïsche Zee en biedt een unieke combinatie van adembenemende natuur, historische bezienswaardigheden en moderne faciliteiten.

De Lycische kust is beroemd om zijn heldere wateren, beschutte baaien en lange zandstranden, die perfect zijn voor zonnebaden, zwemmen en watersporten. De omgeving is ook ideaal voor wandel- en fietstochten langs de kust, waarbij je kunt genieten van het uitzicht op de bergen en de zee.

Er zijn vele antieke steden en ruïnes langs de Lycische kust, waaronder Xanthos, Letoon en Patara, die een uniek inkijkje bieden in de rijke geschiedenis van de regio. Deze steden zijn een must-see voor cultuurliefhebbers en bieden een unieke kans om de geschiedenis van Turkije te verkennen.

De accommodaties langs de Lycische kust variëren van luxe hotels tot vakantiehuizen, waardoor het voor iedereen een betaalbare vakantiebestemming is. Veel accommodaties bieden zwembaden, spa-faciliteiten en uitzicht op zee, waardoor je kunt genieten van een comfortabele en ontspannen vakantie.

Op vakantie naar Turkije

Heerlijk genieten onder de Turkse zon, dat is toch wat we allemaal willen? Turksezon.nl heeft de beste deals naar Turkije voor je verzameld. Ook kun je hier terecht voor handige reistips voor je vakantie naar Turkije. We hebben een uitgebreid aanbod aan reizen naar bijvoorbeeld Side, Marmaris, Antalye en Belek. Onder andere Corona heeft er de laatste jaren flink ingehakt maar Turkije is weer helemaal terug van weggeweest.

Prachtige hotels en heerlijke stranden

Hoe kan het ook anders; prachtige hotels, heerlijke brede stranden, cultuur en natuurlijk die warme Turkse zon. Eigenlijk heeft Turkije alle ingredienten voor een onbezorgde zonvakantie. In welk seizoen je ook naar Turkije op vakantie gaat het is er altijd lekker. Zo is Turkije een populaire vakantiebestemming in de herfstvakantie maar ook in de voorjaarsvakantie. In deze periode is het klimaat er fantastisch. Het is er niet te heet maar gewoon lekker, denk hierbij aan temperaturen rond de 25 graden. En de zeetemperatuur is dan ook erg aangenaam.