Alanya-Centrum

Hatipoglu Beach Hotel

Vanaf prijs p.p.  365

Alanya-Centrum

Sunny Hill Alya

Vanaf prijs p.p.  506

Alanya-Centrum

Arsi Hotel

Vanaf prijs p.p.  436
Vanaf prijs p.p.  467

Alanya-Centrum

Novella Apart Hotel

Vanaf prijs p.p.  382

Alanya-Centrum

Villa Sonata Hotel

Vanaf prijs p.p.  397

Alanya-Centrum

Kleopatra Arsi Hotel

Vanaf prijs p.p.  437

Alanya-Centrum

Sailor Apart

Vanaf prijs p.p.  338

Alanya-Centrum

Selene Beach&Spa

Vanaf prijs p.p.  421

Alanya-Centrum

Panorama Hotel

Vanaf prijs p.p.  529

Alanya-Centrum

Eftalia Down Town Hotel

Vanaf prijs p.p.  265

Alanya-Centrum

Sultan Sipahi

Vanaf prijs p.p.  509

Zonvakanties naar Alanya-Centrum

Vakanties naar Alanya-Centrum zijn de perfecte manier om te ontspannen en te genieten van alles wat Turkije te bieden heeft. Dit bruisende toeristische centrum aan de zuid-westkust biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en is omringd door bergen, wat het een uniek en aantrekkelijk uitzicht biedt.

Alanya-Centrum is bekend om zijn lange en brede boulevard, die langs het strand loopt en vol zit met leuke winkels, restaurants, bars en clubs. Dit gedeelte is het hart van het toerisme en biedt bezoekers de kans om te shoppen, te dineren en uit te gaan, allemaal op loopafstand van het strand.

De stranden in Alanya-Centrum zijn prachtig en bieden tal van activiteiten, waaronder zonnebaden, zwemmen en watersporten. Je kunt ook een boottocht maken langs de kustlijn, waarbij je kunt genieten van het uitzicht op de rotsformaties en het turquoise water.

Er zijn ook vele historische bezienswaardigheden in Alanya-Centrum, waaronder de beroemde Rode Toren, de verdedigingsmuur en het kasteel. Dit geeft bezoekers de kans om te verkennen wat de stad te bieden heeft en haar rijke geschiedenis te ervaren.

Op vakantie naar Turkije

Heerlijk genieten onder de Turkse zon, dat is toch wat we allemaal willen? Turksezon.nl heeft de beste deals naar Turkije voor je verzameld. Ook kun je hier terecht voor handige reistips voor je vakantie naar Turkije. We hebben een uitgebreid aanbod aan reizen naar bijvoorbeeld Side, Marmaris, Antalye en Belek. Onder andere Corona heeft er de laatste jaren flink ingehakt maar Turkije is weer helemaal terug van weggeweest.

Prachtige hotels en heerlijke stranden

Hoe kan het ook anders; prachtige hotels, heerlijke brede stranden, cultuur en natuurlijk die warme Turkse zon. Eigenlijk heeft Turkije alle ingredienten voor een onbezorgde zonvakantie. In welk seizoen je ook naar Turkije op vakantie gaat het is er altijd lekker. Zo is Turkije een populaire vakantiebestemming in de herfstvakantie maar ook in de voorjaarsvakantie. In deze periode is het klimaat er fantastisch. Het is er niet te heet maar gewoon lekker, denk hierbij aan temperaturen rond de 25 graden. En de zeetemperatuur is dan ook erg aangenaam.